­Raadhuisstraat 118, 2406 AH Alphen aan den Rijn
0172-476205

Paradigm Laatste modellen OP=OP
PW 600 van 799,- nu € 549,-Paradigm Premium Wireless serieParadigm, de gerenommeerde Canadese fabrikant van hoogwaardige luidsprekersystemen, introduceert Premium Wireless. Deze familie van draadloze luidsprekers en streamers is Paradigm’s entree in de wereld van draadloze weergave van muziek door heel het huis. Op dit moment bestaat de Premium Wireless line-up uit een tweetal actieve draadloze luidsprekers en een tweetal streamers, waarvan er een voorzien is van een versterker. Later worden nog meer producten verwacht, waaronder een fraaie soundbar.Paradigm Premium Wireless: DTS Play-Fi

Paradigm heeft gekozen voor het Play-Fi platform voor Streaming en Multi-room weergave. Dit ‘open’ platform dat ontwikkeld is door het bekende DTS wordt al door tal van fabrikanten ondersteund en dit aantal neemt snel toe. Het DTS platform heeft als grote voordeel dat voor het eerst alle producten van verschillende merken, die dit platform ondersteunen, door elkaar kunnen worden gebruikt voor Streaming en Multi-room. Al deze producten kunnen ook met een en dezelfde Remote App worden bediend: de klant zit niet meer vast aan één en hetzelfde merk als deze eenmaal een keuze heeft gemaakt.


Op dit moment worden al tal van muziekdiensten ondersteund, waarvan Spotify en Tidal de bekendste zijn. Natuurlijk ondersteunt Play-Fi hoge resolutie (24/192) audio voor een optimale muziekbeleving. De Play-Fi App is overzichtelijk en de installatie een peulenschil. Het draait op alle gangbare besturingsystemen en de Multi-room opties zijn legio.

Anthem Room Correction (ARC™)

Paradigm Premium Wireless ARCUniek is dat alle Premium Wireless producten voorzien zijn van Anthem Room Correction (ARC™). Dankzij dit meegeleverde professionele meet- en correctie systeem worden akoestische afwijkingen op de luisterplek teniet gedaan en wordt de muziek weergegeven zoals deze in de opnamestudio werd geproduceerd. Het verschil dat ARC™ maakt is onmiddellijk hoorbaar. Met de meegeleverde gekalibreerde microfoon worden 5 geluidsmonsters getrokken van de luisterplek in de ruimte waar de luidsprekers staan opgesteld. Deze monsters worden met een referentiecurve vergeleken en waar nodig wordt de weergave gecorrigeerd. Voor de metingen en de berekeningen wordt de ARC-2™software op een PC geladen en wordt de uiteindelijke correctiecurve via het netwerk in het PW apparaat geladen. Alle handelingen worden duidelijk en interactief via het beeldscherm gecommuniceerd. Metingen en correcties kunnen op de PC worden opgeslagen en altijd worden opgeroepen. 

Anthem Class D versterkers

Voor de ‘versterkte’ Premium Wireless producten worden uitsluitend hoogwaardige Class D versterkers van Anthem toegepast. De ontwerpen stammen regelrecht af van de befaamde Anthem M1 mono-eindversterker. Het Anthem Class D ontwerp levert een hoog vermogen bij een laag energiegebruik en –warmte afgifte. Over de volle bandbreedte wordt de luisteraar getrakteerd op een krachtige en gedetailleerde weergave en is muzikaliteit troef.

Bekijk het hele Paradigm Premium Wireless assortiment

­