­Raadhuisstraat 118, 2406 AH Alphen aan den Rijn
0172-476205
LOEWE BILD 3 De nieuwe UltraHD-productlijn Loewe Art is de snelste bij het zappen.
Hiermee heeftt u steeds een perfect overzicht van de programma's op andere zenders wanneer de speelfilm door reclame wordt onderbroken.
Zeer snel schakelen met Loewe Instant Channel Zapping betekent een maximaal bedieningscomfort.
Prijs: vanaf € 1399,-Loewe Instant Channel Zapping ... ... de naam van een nieuwe snelheid.

Het valt nu eenmaal niet te ontkennen: al sinds het ontstaan van de afstandsbediening zappen we erop los. Sommigen onder ons klikken verder om reclame te vermijden, anderen omdat ze graag verrast willen worden – of om een beeld te krijgen van onze complexe, versplinterde wereld. Met één druk op de knop wordt alles anders! Bij de meeste toestellen lijkt het zappen echter bijzonder lang te duren. De oplossing daarvoor is Loewe Instant Channel Zapping: voortaan zapt u met filmische overgangen, zonder donker scherm. Stefan Schedel, softwareontwikkelaar bij Loewe, licht toe: "We gebruiken daarvoor onze Dual Tuner-technologie. Terwijl u een zender op het ene kanaal bekijkt, laadt het tweede kanaal automatisch de volgende zender. Bij het zappen wordt dan alleen nog van beeld verwisseld.

Ultra High Definition Voor het beste beeld.

Het hoogst aantal Hertz? Fabrikanten roepen vandaag om het hardst dat zij het hoogst aantal Hertz bieden. Onbelangrijk. Wat echt telt is het resultaat. En dat is ons doel: u simpelweg een prachtige, levensechte beeldkwaliteit bezorgen. Zien is geloven.  
Het Ultra-High-Definition-display van de Loewe Art biedt een vier keer hogere resolutie dan de klassieke Full-HD-toestellen. Foto's of video's in Ultra-HD kwaliteit worden via HDMI, USB-stick of van uw thuisnetwerk prachtig weergegeven.

Het meeste beeldmateriaal dat we vandaag te zien krijgen voldoet nog niet aan de nieuwe standaard. Programma's worden doorgaans nog niet gefilmd met Ultra HD-camera's. Daarom worden de beelden opgewaardeerd zodat u kunt genieten van de Ultra-HD-kwaliteit. Daarvoor is een algoritme nodig. Het Loewe Ultra HD Scaling Algoritme zorgt voor een upscaling van de momenteel beschikbare 1.920 x 1.080 pixels naar maar liefst 3.840 x 2.160 pixels – en dat betrouwbaar en loepzuiver voor zichtbaar meer details en scherpte - ook bij Full-HD programma's.
Prijs: vanaf € 1399,-

LOEWE BILD 3
­