­Raadhuisstraat 118, 2406 AH Alphen aan den Rijn
0172-476205
Loewe Bild 5 Loewe Bild 5
Het perfecte beeld.
Prijs: vanaf € 1299,-Ultra High Definition.

Voor het beste beeld.Het hoogst aantal Hertz? Fabrikanten roepen vandaag om het hardst dat zij het hoogst aantal Hertz bieden. Onbelangrijk. Wat echt telt is het resultaat. En dat is ons doel: u simpelweg een prachtige, levensechte beeldkwaliteit bezorgen. Zien is geloven.  
Het Ultra-High-Definition-display van de Loewe Connect biedt een vier keer hogere resolutie dan de klassieke Full-HD-toestellen. Foto's of video's in Ultra-HD kwaliteit worden via HDMI, USB-stick of van uw thuisnetwerk prachtig weergegeven.

Het meeste beeldmateriaal dat we vandaag te zien krijgen voldoet nog niet aan de nieuwe standaard. Programma's worden doorgaans nog niet gefilmd met Ultra HD-camera's. Daarom worden de beelden opgewaardeerd zodat u kunt genieten van de Ultra-HD-kwaliteit. Daarvoor is een algoritme nodig. Het Loewe Ultra HD Scaling Algoritme zorgt voor een upscaling van de momenteel beschikbare 1.920 x 1.080 pixels naar maar liefst 3.840 x 2.160 pixels – en dat betrouwbaar en loepzuiver voor zichtbaar meer details en scherpte - ook bij Full-HD programma's.

Aanpassing van de display ...

voor de perfecte lichtsterkte in alle omstandigheden.De meeste mensen kennen het systeem van hun laptops: wanneer de lichtsterkte in de omgeving verandert, past de display zich automatisch aan. Dat is veel aangenamer voor onze ogen en spaart de batterij. De Loewe Connect werkt weliswaar niet op een batterij, maar de automatische aanpassing van de helderheid van het scherm helpt wel om de energie-efficiëntie te verbeteren. Ook uw ogen varen daar wel bij! Dankzij de automatische functies haalt u nog meer plezier uit uw toestel. Met VBD+ (Video Compensated Backlight Dimming) wordt elke scène zeg maar perfect belicht. Bij een donkere scène in een misdaadfilm wordt het ledbacklight gedimd, waardoor zwart er ook écht zwart uitziet.

Geïntegreerd bioscoopgeluid.

Een externe soundbar aanschaffen is overbodig. U heeft alles in 1 slank toestel.Het beste beeld en het beste geluid gaan bij ons altijd hand in hand. De eerste Loewe-televisie die in serie geproduceerd kon worden, was in 1933 al uitgerust met een dynamische luidspreker; en in 1981 presenteerde Loewe voor het eerst in Europa een televisietoestel met stereogeluid. Vandaag biedt de Loewe Connect een geluidskwaliteit die kan concurreren met heel wat hifi- en homecinema-installaties ... of zelfs de show steelt: 80 watt muziekplezier is goed voor een geluidsdruk van zo'n 90 dB. Daarvoor zorgt een gesloten Bassreflexbox voor de groove en een echt diep buikgevoel.

In combinatie met een Loewe Soundsystem ontstaat hierdoor een echte live concertsfeer.

Het belangrijkste: beats? "Het belangrijkste is de beleving", corrigeert Alfred Hassaoui, audio-ontwikkelaar bij Loewe, overtuigd. "We hebben de nieuwe Loewe Connect immers ook uitgerust met een 5.1 audiodecoder met Dolby Digital en DTS. Daardoor wordt een externe A/V-ontvanger in de woonkamer overbodig." Bovendien kunnen de in het televisietoestel geïntegreerde luidsprekers als centrale speakers worden gebruikt. Daardoor blijven de stemmen van de acteurs altijd heel dicht aansluiten op het beeld. "Een perfect afgestemd geheel", aldus Hassaoui. "Samen levert dat een uitzonderlijk filmzaalgevoel op!" Met overal een perfecte klank, weinig kabels en de hoogste efficiëntie. Bij de Loewe Connect is alles aanwezig.Vooraan speelt muziek ...

en klinken ook de stemmen veel verstaanbaarder, dankzij de naar voren gerichte luidspreker."U kunt de Loewe Bild 5 overal plaatsen en in de gewenste richting draaien", zegt audio-ontwikkelaar Alfred Hassaoui. "De klankrijkheid en de duidelijkheid waarmee gesprekken worden weergegeven, zijn van het hoogste niveau." Bij andere toestellen wordt de klank naar achteren en naar beneden verspreid - waardoor logischerwijze een veeleer diffuse geluidsindruk ontstaat. "Bij de Loewe Connect verlaat de klank de ingebouwde luidspreker slechts in één enkele richting", aldus Hassaoui: "Naar voren." Klinkt eenvoudig? Toch is het uniek.
Prijs: vanaf € 1299,-

Loewe Bild 5
­