­Raadhuisstraat 118, 2406 AH Alphen aan den Rijn
0172-476205
Loewe sub Klang 1 Voortaan past een levendige en krachtige basklank werkelijk in iedere kamer - omdat onze ingenieurs ze op dezelfde manier ontwikkelen als een waardevol instrument: strak, functioneel, minimalistisch en door gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Daardoor passen de subwoofers vanuit technologisch oogpunt perfect bij alle tv-toestellen van Loewe.
Prijs: € 800,-Loewe Subwoofer Klang 1. Kracht en diepgang.Drie ingebouwde radiators maken dit apparaat tot een heuse krachtpatser. Eén actieve luidspreker en twee passieve membranen creëren samen een intens basgeluid, ook wanneer het volume zeer laag staat. Het uitgekiend akoestisch concept zorgt met een totaal vermogen van 300 watt voor krachtige, geconcentreerde bassen en kristalheldere klank.

Afhankelijk van de positie kunnen de akoestische instellingen van de Subwoofer  individueel worden aangepast: vrijstaand, dicht bij een muur of in de hoek van een kamer - het apparaat biedt voor elke situatie de ideale instellingen. De verborgen kabelgoot draagt bij aan de subtiele uitstraling van de Subwoofer, die in elke kamer mooi staat. In combinatie met de tv-modellen van Loewe zorgt de subwoofer voor een veel intensere film- en muziekbeleving.
Prijs: € 800,-

­