­Raadhuisstraat 118, 2406 AH Alphen aan den Rijn
0172-476205
PW Link Paradigm zwart of wit
Prijs: € 499,-Hoogwaardige draadloze Paradigm muziekstreamer met ARC ruimtecorrectie, DTS Play-Fi platform en diverse in- en uitgangen

De Paradigm PW LINK muziekstreamer is de basis van uw muzieksysteem, zowel in de standaard huiskamer als in uw hele huis. Geniet van hoge resolutie streaming media via DTS Play-Fi, zowel online als vanuit uw eigen netwerk. Dankzij ARC is deze Paradigm audiostreamer zelf in staat om de weergave van muziek volledig aan de akoestiek van uw luisterruimte aan te passen.

Paradigm PW LINK muziekstreamer: past overal!

De Paradigm PW LINK muziekstreamer is overal in huis toepasbaar, op ieder bestaand audiosysteem. Naast alle voordelen die DTS Play-Fi biedt (onder meer App-bediening en populaire streaming diensten als Spotify, Tidal en Deezer) is deze compacte Paradigm muziekstreamer in staat om bestanden met een hoge resolutie af te spelen: 24-bit/192kHz wordt probleemloos ondersteund. De bediening van de Paradigm PW LINK audiostreamer is kinderlijk eenvoudig en de overzichtelijke Play-Fi App wijst zichzelf.

Paradigm PW LINK: extra veelzijdig

Paradigm heeft de Paradigm PW LINK muziekstreamer extra veelzijdig gemaakt door er een analoge en een digitale ingang aan toe te voegen. Hierdoor kunnen andere bronnen gebruikmaken van de audiofiele akoestische correctie door ARC (Anthem Room Correction) en zo klinkt alle muziek perfect in uw luisterruimte. Natuurlijk zitten er op deze Paradigm muziekstreamer ook een digitale en een analoge uitgang en is er naast Wifi ook de mogelijkheid om via LAN verbinding te maken met uw thuisnetwerk. Voor software-updates via ARC zijn twee verschillende USB-ingangen aanwezig.

Paradigm Premium Wireless 

Als gerenommeerd luidsprekerfabrikant heeft Paradigm voor haar Premium Wireless serie gekozen voor hoogwaardige componenten en het gemak dat Play-Fi biedt. Hierdoor is het mogelijk om diverse merken die DTS Play-Fi ook ondersteunen (zoals Anthem of Rotel) eenvoudig aan uw multiroom-oplossing toe te voegen en aan elkaar te koppelen. U zit dus nooit vast aan een enkel merk en heeft vele uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst.

ARC: high end geluid in iedere ruimte

Alle Paradigm Premium Wireless producten voorzien zijn van Anthem Room Correction (ARC). Dankzij dit meegeleverde professionele meet- en correctie systeem worden akoestische afwijkingen van de luisterruimte teniet gedaan en wordt de muziek weergegeven zoals deze in de opnamestudio werd opgenomen. Het verschil dat ARC maakt is onmiddellijk hoorbaar.

  Paradigm Specifieke kenmerken ARC ruimtecorrectie
Garantie 2 Jaar Streaming diensten Deezer, Pandora, Spotify, Tidal
App bediening Android, iOS Streaming techniek LAN, Wifi
Categorie Muziekstreamer Trigger Ja
Ingangen Digitaal Optisch (Toslink), LAN, RCA (Line in), Trigger, USB Uitgangen Digitaal Optisch (Toslink), RCA (Line)
Kleur Zwart of Wit

Prijs: € 499,-

­